directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 24 de març de 2010 05:00 h

L'entrevista ideal a Montilla

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

mònica terribas jose montilla
Comparteix
   


El retorn de Terribas a les entrevistes ha portat cua. Per molts socialistes, retrobar-se amb una manera de fer periodisme que ja havien oblidat ha estat un malson, com va poder-se comprovar en la tempesta política desfermada per les crítiques de diputats electes pel to de l'entrevista a Montilla.

L'entrevista d'aquesta setmana a José Luís Rodríguez Zapatero ha agradat més als ofesos de la setmana anterior, i un dels que va carregar contra Terribas, el diputat socialista Josep Maria Balcells, n'ha destacat el 'to sosegat', en contraposició a l'agressivitat de l'entrevista al president català. Els que han denunciat la moderació de Terribas amb Zapatero en contraposició a Montilla, haurien de recordar que en l'entrevista de dilluns, el president espanyol no acabava de deixar 100.000 catalans sense llum.

A l'espera de la propera entrevista de Terribas, dilluns vinent, al cap de l'oposició i líder de CiU, Artur Mas, que permetrà veure si realment existeix una doble vara de fer entrevistes per part de la directora de TV3, us adjuntem avui un dels materials paròdics que ha generat l'entrevista a Montilla. En concret es tracta de l'entrevista ideal que desitjarien tots els socialistes al seu líder, elaborada a partir d'un muntatge del programa 'Tot és molt confús' de Catalunya Ràdio.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.