directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 7 de setembre de 2007 05:00 h

Més gresca a Ciutadans

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

ciutadans
Comparteix
   


Tot i que el diputat i president de Ciutadans, Albert Rivera, va aconseguir salvar el càrrec en el darrer congrés del seu partit, ens expliquen que l’estabilitat de la seva direcció trontolla com sempre. Segons sembla, la pax interna motivada per la fugida dels crítics dirigits pel rancorós Luís Bouza-Brey no ha acabat amb la gresca interna, perquè ara la bufada de problemes arriba des del nord.

Segons ha pogut saber aquest confidencial, el filòsof espanyolista Fernando Savater i la seva colla no vol saber res ni de Rivera ni de Ciutadans, perquè consideren que limiten el seu projecte a Catalunya (ai, el regionalisme) i que la seva capacitat política és més que dubtosa. De fet, Rivera va causar una pèssima impressió entre la gent de Basta Ya (Ja n'hi ha Prou) quan va desplaçar-se a Bilbao fa uns mesos per tal d’iniciar converses.

És per això que el nucli fundacional del nou partidet espanyolista que liderarà Rosa Díez ja ha establert contacte amb els crítics de Bouza-Brey i amb alguns dels intel•lectuals que en el seu dia van impulsar el naixement de Ciutadans. D’aquests, qui ja ha dit oficialment que abandona Ciutadans per donar suport a Díez és Teresa Giménez Barbat, la qual no es talla un pèl a l’hora de criticar Rivera i els altres oficialistes. És probable que algun altre també segueixi les seves passes a curt termini, segons ens diuen.

Mentrestant, els tres diputats de Ciutadans van fent la viu-viu sense pena ni glòria pel Parlament, tot i que entre ells la fredor és glacial. Rivera continua amb el seu tarannà entre snob i enfant terrible, Antonio Robles rumia noves tàctiques i intrigues pels Passos Perduts i José Domingo, l’últim defensor de la “tolerancia” més casposa fa el que pot per frenar la immersió lingüística.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Joan Merjedo fletxa Badalona
9 de setembre de 2007, 17.20 h

Són un petit espectacle amb potes. Trobo que àdhuc és bp tenir-los allà al parlament per recordar-nos a tots cap on no volem anar els catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.