directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 14 de setembre de 2007 05:00 h

El problema de Renfe

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

renfe
Comparteix
   


Aquests dies Renfe torna a acaparar titulars als mitjans, i no pas perquè el bon servei promès pel 12 de setembre hagi arribat, sinó perquè acabades les vacances i arribada la "normalitat", la xarxa de Rodalies continua petant com sempre.

El que l'arribada de Morlán a Barcelona si que ha significat és un augment brutal dels informadors a les estacions. I no parlem dels informadors de la primera trongada, aquells que viatjaven dins el trens, anaven amb americana vermella i no parlaven un borrall de català. Ens referim als de segona generació, als informadors 2.0 d'armilla fosforescent, els estacionats a les estacions i que parlen el mateix borrall de català.

Des del directe!cat ens preguntem la utilitat real d'aquests personatges, que es passen la jornada laboral jaient a les estacions. Desconeixem si són tots fills o parents d'Àlvarez i companyia, i d'aquesta manera els tenen a tots endollats i vivint de la menjadora pública, però en qualsevol cas, creiem que per més informadors que contractin els trens no aniran pas més puntuals.

Els de l'armilla groga -n'hem contat fins a 10 en determinades estacions- no informaran millor del què ho faria un sol cap d'estació ben informat. La solució a Renfe passa perquè la informació arribi a totes les estacions o, més enllà d'això, perquè els trens arribin a l'hora i no calgui informar de res.

Senyors Morlán, Álvarez i gent de Foment: deixin de "fomentar" la ganduleria entre els seus treballadors i comencin a abocar els calers allà on realment fan falta, que és a la xarxa de Rodalies. Perquè si aquesta és la manera "espanyola" d'arreglar les nostres rodalies, traspassin-les d'una vegada i ja arreglarem aquest caos a la manera catalana, que va de cara a barraca i no fomenta el parasitisme crònic.


imatge



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Esceptic fletxa Vallés Oriental
17 de setembre de 2007, 17.39 h

Amb el temps, rodalies serà d'una o mes empresses privades i veint com els a anat els anglesos, que Deu ens agafi confessats.
I el pitjor es que mentre no sigui privada, serà una empresa espanyola deficitària que el govern espanyol es treu de sobra amb milers de mantes a mantenir...
Lo dit. Que Deu ens agafi confessats ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
14 de setembre de 2007, 15.32 h

Vinga, més informadors per fer-se la foto, i els diaris publicant-ho... i ja està, tots contents.

Algú s'ha preguntat de què serveixen aquests suposats informadors, algun periodista (si es que en queden de realment lliures) ha fet la prova de preguntar-los la cosa més senzilla?... Creieu lògic fer una hora de cua perquè et tornin el billet si ja arribes dues hores tard?

Us asseguro que la seva utilitat es nul.la.

Ara que volen fer vaga seria el moment de proposar-los que tornes... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 de setembre de 2007, 11.02 h

Compte perquè el traspàs de RENFE pot ser un regal enverinat (l'enèssim). ¿Per què volem una empresa ruïnosa que, a més, és espanyola? El que hem de fer és obligar-los a fer funcionar el ferrocarril amb paràmetres europeus mentre continuem formant part d'Espanya. Un cop aconseguida la independència ja gestionarem ferrocarrils, ports, aeroports i el que calgui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Carles fletxa Un País Petit
14 de setembre de 2007, 08.37 h

Digueu-me malpensat, però crec que volen començar a inflar la plantilla de RENFE per a que després del traspàs tinguem més problemes dels esperats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.