directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 15:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 19 de setembre de 2007 05:00 h

Mitrofan als jutjats

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

mitrofan rei
Comparteix
   


Malgrat l'afer 'Jueves' acapari la majoria dels titulars als diaris, hi ha un altre revista acusada de "difamar" la imatge del Borbó que aquests dies ha arribat als jutjats. Es tracta de la denúncia de la Fiscalia al suplement humorístic 'Caduca Hoy' de Deia per una portada en què ironitzava sobre el rei d'Espanya i l'assassinat de l'ós Mitrofan.

La història de Mitrofan és coneguda per tots els lectors del Punt de mira: L'estiu passat, Juan Carles I va decidir anar a caçar óssos a Rússia, amb la complicitat de les autoritats siberianes, i allí va abatre un ós, al que prèviament havien sedat i emborratxat perquè no provoqués problemes. L'ós Mitrofan, que es tracta d'una espècie en perill d'extinció, ha esdevingut des de llavors un símbol de l'afició "caçadora" del Borbó, hereves d'aquell que ens el va col·locar al tro. Els monàrquics més aferrissats, però, no han dubtat a perseguir a Mitrofan, i fins i tot van eliminar l'entrada a la Viquipèdia on s'informava de l'ós rus, argumentant que era "irrellevant".

Uns dies més tard, els companys de Deia van publicar una portada on s'ironitzava sobre la valentia del Borbó davant el lamentable estat en què es trobava l'ós quan li va disparar el tret.
imatge

Els monàrquics van contraatacar, i en aquest cas el jutge Grande Marlaska va acusar als responsables de la publicació, que aquests dies han declarat davant l'Audiència Nacional espanyola. Tot i això, la seva compareixença davant l'Audiència ha anat acompanyada d'una nova portada, en aquest cas igual de corrosiva que l'anterior:


  imatge

En aquesta portada tot tipus d'óssos, fins i tot els mediàtics, es manifesten per defensar el record de Mitrofan, mentre que els responsables del diari  avisen que el fantasma de Mitrofan serà amb ells mentre declarin davant l'Audiència. Una manera ben elegant de continuar donant guerra i ridiculitzant als inquisidors del segle XXI.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
19 de setembre de 2007, 23.40 h

OLE, OLE I OLEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AIXÓ SI Q ES PERIODISME SERIO, QUINA ENVEJA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.