directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 21 de setembre de 2007 05:00 h

El ressorgiment espanyol

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


L'Estatut s'ha consumat. I ho ha fet de facto, de la mà de Zapatero que de moment sembla que està decidit a complir-lo, encara que només sigui per assegurar-se una bona parròquia de cara a les eleccions espanyoles a la primarera. Però aquesta mostra de legalitat no ha fet més que exhaltar els ànims de l'Espanya més cavernícola, i una vegada més (quantes en portem ja?) s'ha iniciat una campanya anti-nacionalista. Nacionalista català, clar... del nacionalisme espanyol no en parla ningú!

Aquests dies s'ha posat en funcionament el web Stop Nacionalistas, que carrega amb contundència cap a tot allò que soni massa català. El web, que es postula dins dels discursos del Partido Popular (PP), de Ciudadanos (C's), Foro Ermua, Convivencia Cívica Catalana (CCC) o Hazte Oir!, vol ser l'herència del StopEstatut.com (actualment fora de servei), que va celebrar diferents actes per l'estat espanyol, per reclamar la no aprovació -en cap dels casos- de l'Estatut de Catalunya. En les seves campanyes hi va participar gent tan coneguda com Ángel Acebes.

imatge

El més curiós de tot plegat és que aquest web, que s'autodenomina altruista, no ofereix en cap cas qualsevol informació sobre qui gestiona tan altruïstament aquest projecte. Fins i tot s'han amagat de donar les dades del Whois del domini. Per tant, pensem que una vegada més el nacionalisme espanyol no s'atreveix a jugar donant la cara, ni quan -com ara- tenen totes les lleis al seu favor demostrant fins a quin punt poden ser mesquins i covards.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
24 de setembre de 2007, 16.57 h

Per què poseu la imatge del toro sobre el fons de l'estanquera? Amb aquesta bandera, els espanyols s'apropien d'una festa que és pròpia de molts pobles mediterranis, i els catalans no hauríem de fer-los el joc. Visca la festa dels bous!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Marc Corbera i Mestres fletxa Tarragona ciutat
23 de setembre de 2007, 21.46 h

Malgrat aquesta gent diguin que No a l'estatut, jo crec que, en aquest punt, tenen raó: haurien calgut més vots pel No.

Prefereixo el risc de lluitar per un millor estatut, que no tancar-me a la presó del Sí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JM fletxa Sant Boi
23 de setembre de 2007, 13.00 h

Resorgiment espanyol ara??? On heu estat els darrers decenis, dormint a la palla? Parleu de pp, ciutadans i foros i convivències diverses, això és força sorprenent, que no heu escoltat mai parlaments dels guerres, ibarres i bonos que pul·lulen a can psoe des de molt abans del primer govern del falipa gonsales?



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
JoanC fletxa Ventalló
22 de setembre de 2007, 11.17 h

Em pregunto que per qùe he entrat a la pàgina web "Stop Nacionalistas". He llegit l'article inicial i els comentaris posteriors i, amb una o dues excepcions, he vist les conseqüències de les campanyes d'aquesta gent menyspreable que constitueix la fauna dels neofranquistes i "no-nacionalistes". Per què ho he fet? Per què he volgut entrar en aquest món irracional i malèvol? Quin mal de cap! Quina tristesa! Me'n penedeixo!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.