directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 22:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 11 d'abril de 2017 05:00 h

Una dona in'compresa' a la Guardia Civil

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

© @acn

Comparteix
   


Una dona del cos de la Guardia Civil ha denunciat al seu superior per a obrir-li un expedient. El motiu? Va haver d'anar un moment al lavabo per posar-se una compresa just quan li va baixar la regla de manera sobtada mentre estava en un punt de control. Justament en aquell moment, tal com confirma el seu company del cos, un superior va aparèixer a fer una supervisió i quan va veure que la dona tornava sense permís la va escridassar. Quan la dona va explicar els motius, el tinent va etzibar-li: "A mí no me cuentes milongas, vas al baño antes o después del punto de control pero no durante".
 
La situació ara mateix ja està en mans de la justícia després que la dona hagi denunciat el seu superior. Però lluny de rectificar o demanar disculpes, el tinent de la Guardia Civil ha expedientat la dona en conèixer la denúncia per "inexactitud del compliment de les ordres rebudes".
 
Els cossos de seguretat espanyola mostren, un cop més, ser un cau de masclisme. Justament, fa poc, saltava la notícia el nomenament d'Agustín Conde, a favor de tesis d'odi homosexual, com a nou Secretari de Defensa de l'Estat espanyol fet que agreuja l'homofòbia a l'exèrcit.
 
Un fet impensable als cossos de seguertat de Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han demostrat posar en pràctica les seves polítiques d'igualtat i respecte al col·lectiu LGTB. Com per exemple, el cas de Marta Reina, una tinent dels Mossos transsexual que desenvolupa la seva feina sense problemes.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
23 d'abril de 2017, 09.29 h



#1 #2


Doncs si s'hagués "colat" un jihaddista mentre la guàrdia civila s'estava posant un tampax, el resultat és que hauria mort un guàrdia civil menys.


No hi ha res de més fàcil que matar per sorpresa si estàs disposat al suprem sacrifici, al suïcidi. Per molt paranoicament atents que estiguin les forces policials, tant amb un subfusell com amb explosius adosats al cos, com simplement atropellant amb un cotxe normal i corrent, RESULTA IMPOSSIBLE DEFENSAR-SE.



No siguem creti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Enric Ildefons fletxa Sta. Perpetua de Mogoda
23 d'abril de 2017, 02.12 h

#1 Enterament de acort amb el Sr. raons.
La policia podia demanar que le sustituis algun company, comunicanlo per radio a le superioritat.
De fet impensable en els mosos no es pas veritatr, te que haber algo de disciplina, si se abandona un punt de vigilancia pot ser un perill, es abandon de les obligacións i negligencia,
El comentari y comparacións, es per denigrar el cos de la guardia civil.
Saludos.
Enric


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 d'abril de 2017, 08.36 h

Ara semblaré masclista, que no ho soc, però permeteu-me una reflexió: i si mentre la guàrdia civil era fora s'hagués colat pel punt de control un jihadista que després es carregaria tot de gent en un atemptat? El capità o tinent o qui fos que estigués al càrrec no deixa de tindre el seu punt de raó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.