directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 23 de maig de 2017 05:00 h

La connexió del moviment ultra espanyol amb Arizona

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Ahir parlàvem de “Qui s'amaga darrere del web ultra Dolça Catalunya?” i avui us expliquem diferents conexions entre webs ultres: Josep Ramon Bosch va ser el primer president de l'associació espanyolista Societat Civil Catalana, càrrec que va haver de deixar després de ser imputat per amenaces a independentistes. Després d'aquest episodi es va centrar en la gestió de la Revista Catalunya Central (Whois), des d'on va continuar el seu discurs basat en l'odi cap a tot allò que olorés a catalanista. En aquesta aventura l'ha acompanyat la Revista Digital Maresme (Whois), amb qui comparteix el mateix disseny i estructura de pàgina web.

Resulta curiós que de les moltes empreses que es dediquen al registre de dominis a Internet, ambdós projectes digitals s'hagin registrat a l'empresa americana Wild West Domains, ubicada concretament a Arizona. Però més curiós resulta encara descobrir que aquest sigui el mateix proveïdor de dominis d'altres webs ultra com Dolça Catalunya (Whois) o Som a Temps (Whois).

Tanta casualitat podria arribar a fer que alguna ment malpensada es pugui imaginar que al darrere de tots aquests webs hi ha la mateixa persona... Però tots sabem que només es deu tractar d'una casualitat còsmica!

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
23 de maig de 2017, 08.04 h

Són curiosos aquests feixistes. Registren tots els WEBs a una empresa d'un estat que la seva bandera sembla inspirada en l'estelada. Quin nivell!

Be, el nivell que te aquesta púrria ja el sabem; en aquest diari n'hi han molts trolls; tots ells semblen tallats amb les mateixes tisores. Deu ser que l'esPPaÑolerisme ataca el cervell, podrint-lo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.