directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

#CATALUNYAusurpada doble fletxa

Tardà demana teixir aliances amb els comuns i el PSC, mentre l’acord de govern espera

En un article a 'El Periódico', que ha fet esclatar les xarxes socials, el diputat d'ERC diu que "ara toca ser més" i demana deixar enrere "astúcies" i "fugides endavant"

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Joan Tardà és una veu important a ERC, una veu que fins ara ha generat sempre consens, i que l’actual direcció republicana ha utilitzat amb freqüència els darrers mesos amb el seu màxim líder, Oriol Junqueras a la presó. Però l’article d’avui publicat a El Periódico (la capçalera més bel·ligerant a l’acord independentista, diari en crisi i amb un ERO salvatge) ha generat discussió a les xarxes i entre els mateixos militants republicans. 
© Tània Tàpia

Comparteix
   


Etiquetes
Amb l’article Joan Tardà obre un debat a ERC, pendent del document marc a discutir a la ja convocada conferència nacional del partit

"El republicanisme ha de convergir amb les forces polítiques que també defensen el referèndum vinculant, liderades per Xavier Domènech, i ha de reconstruir ponts d'enteniment (el municipalisme pot ser un bon laboratori) amb el socialisme català, el PSC de Miquel Iceta". Si els acords amb els comuns ja generen problemes, afegir dins d’aquest acord el PSC de Iceta i del 155 i en concret cara a acords municipals ha deixat estupefacte a més d’un.

Segons el mitjà unionista, la direcció d’ERC coneixia el contingut de l’article de Tardà i li ha donat el vistiplau

"L'independentisme solament tindrà èxit si entén que ha d'acumular forces ("no som suficients" hem repetit moltes vegades). Per ampliar la majoria social dues idees són imprescindibles, sense les quals res té sentit: que Catalunya és i ha de ser un sol poble en un marc de llibertats, de progrés econòmic i de justícia social; i que necessitem conèixer el millor camí per arribar al cim i amb qui cal transitar-hi".

Reaccions:



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.