directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Tresserras afirma que TVE tindrà un canal digital d'emissió estatal amb presència del català, el gallec i l'euskera

El conseller es mostra convençut que s’arribarà a un acord recíproc entre TV3 i Canal 9

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha declarat que té el compromís del ministre de Cultura perquè Televisió Espanyola tingui un canal digital d'emissió estatal amb presència del català, el gallec i l'euskera. El conseller també ha dit que els executius català i valencià negociaran conjuntament a Madrid les prestacions del múltiplex digital, i ha afirmat que l'acord perquè TV3 es pugui veure al País Valencià i Canal 9 a Catalunya va "pel bon camí".
tresserras
El conseller Tresserras

Comparteix
   


Etiquetes
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha afirmat que el ministre de Cultura, César Antonio Molina, s’ha compromès a què el català, l'euskera i el gallec tinguin presència a TVE. Aquesta programació s'emetria per a tot l'Estat espanyol. Seria possible a través d’un dels canals digitals amb què compta l’ens públic. No s’ha especificat, però, la quantitat d’hores d’emissió ni el tipus de programació que es farà.

TV3 i Canal 9


Un dels altres temes pendents és què passarà finalment entre Catalunya i el País valencià amb els seus respectius canals de televisió. Pel que fa a la recepció de TV3 a València, Tresserras ha assegurat que les converses per a un acord de reciprocitat van a bon ritme i s’ha mostrat molt optimista perquè es tanqui en breu. El conseller es mostra convençut que s’arribarà a un acord i, fins i tot, s’aspira a aconseguir “un pacte molt ampli” que inclogui “la coproducció de programes”. Així mateix, ha informat que València i Catalunya aniran de manera conjunta a Madrid a negociar el repartiment de les freqüències per fer possible el pacte.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
6 d'agost de 2007, 09.23 h

Enlloc de gastar recursos de TVE (que prou deficitària i caqueta de programació té de per sí) perquè no emeten un multiplex per tot l'estat amb totes les autonòmiques? Són continguts ja existents, enlloc de crear-ne de nous!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.