directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Puigcercós: 'Cada signatura per a la IP és un pas més cap a la independència'

ERC mostra el seu suport a la IP per convocar un referèndum d'independència amb un acte al davant del Parlament

Comentaris 41  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Esquerra ha protagonitzat avui a les 11 del migdia un acte de suport a la Iniciativa Popular (IP) per la celebració d'un referèndum oficial sobre la independència de Catalunya promoguda per Alfons López Tena (CiU) i Uriel Bertran (ERC). L'acte ha comptat amb la participació del president republicà, Joan Puigcercós, el president del Parlament, Ernest Benach, la portaveu parlamentària, Anna Simó, la diputada i presidenta de la plataforma de càrrecs electes per l'autodeterminació Decidim.cat, Laura Vilagrà, i presentat pel regidor d'ERC a Arenys de Munt Joan Rabasseda. Durant l'acte, Puigcercós ha proclamat clarament que 'cada signatura per a la IP és un pas més cap a la independència'.
Joan Puigcercós, Catalunya Decideix, Parlament
Comparteix
   


Etiquetes
El president republicà també ha exposat que 'Espanya és crisi, ens porta crisi', i considera que la via per sortir-ne és la independència. Amb la IP de López Tena i Bertran, doncs, 'comencem a posar Catalunya al nivell de les nacions independents', ha raonat.

Benach, al seu torn, ha afirmat: 'Som més endavant del que ens pensem. L'independentisme ja és normal en la vida política del país, i ho és gràcies a Esquerra.' El president del Parlament  ha raonat que si s'aconsegueixen moltes més firmes de les 220.000 necessàries, 'des de Madrid no es podrà parar aquest moviment'.

Prioritat d'ERC
Puigcercós ja digué dimarts que el seu partit prioritzaria la recollida de signatures 'fins i tot per davant de l'activitat electoral'. El president d'ERC considera que aquesta serà la millora resposta possible a la sentència del Tribunal Constitucional espanyol (TC) a la sentència contrària a l'Estatut. 'Donar la paraula al poble sobre el futur de Catalunya. Preguntar a la gent, practicar a la democràcia. Contra el Constitucional, referèndum, contra el centralisme, democràcia', va afirmar.

Puigcercós també s'ha adreçat per carta a tota la militància perquè avui sigui present al Parc de la Ciutadella per a mostrar el suport a la iniciativa del conjunt del partit.

Així mateix, el president republicà també ha fet una crida a la resta de partits catalanistes 'perquè siguin valents' i els acompanyin en aquest camí.


Foto: cbassaganya




COMENTARIS fletxa taronja

item
#41
atlasac fletxa Vila-real
14 de juny de 2010, 10.56 h

A les MARIES....NO ESCARMENTEU MAI? que demanes 4 anys per que Madrid diguin SI? (faltarà veureu) després 4 anys més perque el TC dictamine? a TOTS ELS IGNORANTS jo a les pròximes eleccions votaré REAGRUPAMENT, que és igual com si VOTARA INDEPENDENCIA=LLIBERTAT car que em de tenir majoria absoluta...però hom sentirse NO TIRA INVASOR o BOTIFLER ...NO ES UN PREMI JA PER SI? encara hi ha........que votaran a favor de la mentida i dels BOTXINS !!!!TANTA IGNORANCIA? o TANTA MALDAT? perquè ens... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
atlasac fletxa Vila-real
14 de juny de 2010, 10.44 h

TENIM EIXEMPLE
De com deurien de comportar-s´hi el electorat a la hora de VOTAR, com ho han fet a can Barça, TOTS junts, allí VOTAVEN els que estimen el Barça, i PROU!! aquestes deurien d´èsser les raons per a VOTAR a les pròximes eleccions els que estimen aquesta TERRA A FAVOR d´ella i els que estimen la d´allà VOTAR com sempre han votat...perquè de MAL també els hi feu als que s´en van a tombar-s´hi a la platja.( jo també escolto cada dia que si...CiU, que si el PsoE, que si el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Maria fletxa La Roca del Vallès
14 de juny de 2010, 09.22 h

#16 Molt bé Ramon! Nosaltres tenim les coses clares, no com els que han abandonat el vaixell. És molt fàcil criticar però de pencar i picar pedra, nosaltres en sabem molt. Després de l'acte de dissabte, no hem de perdre de vista el nostre horitzó que no és altre que posar tota la nostra empenta i coratge per arribar a convocar el referèndum d'autodeterminació. No ens deixem aclaparar per les crítiques destructives, aixequem el cap i cridem: nosaltres ho aconseguirem, INDÈPENDÈNCIA JA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Núria fletxa Esplugues
13 de juny de 2010, 22.32 h

Tranquil noi, aquests comentaris agressius i sense cap construcció i argumentació són els que estan portant a ERC a quedar dels partits menys votats en les enquestes


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
CIU=PP. fletxa Els més venuts de tots.
13 de juny de 2010, 19.57 h

#36
PER BIPOLARS I AMBIGÜITATS JA TENIM A CIU QUE SEMPRE VOL FER TOTS ELS PAPERS DE L´AUCA, EL DE PUTA EL DE RAMONETA I LA MONYOS PER TAL DE TORNAR A GOVERNAR I REMENAR LES CIRERES I UNTAR-SE´N ELS DITS A QUALSEVOL PREU I ALIMENTAR TOTA LA MÀFIA QUE HI SOU AL DARRERE I QUE ESTEU MOLT FAMOLENCS. COLLA D´HIPÒCRITES REGIONALISTES DE SEGONA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Gilbert fletxa Mallorca
13 de juny de 2010, 19.17 h

Pero tu Miquel del Fai no deies que t'agrada el Benedito de CiU? deus ser bipolar suposo


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
13 de juny de 2010, 19.10 h

L'unic IMPORTANT es EXPULSAR DE TOT ARREU DE LA NACIÓ catalana als unionistes convergents i socialistes i omplir el parlament de diputats i diputades independentistes. Podem fer-ho possible al proper mes d'octubre...passa-ho..!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
jm fletxa bcn
13 de juny de 2010, 17.17 h

Us veig nerviosets als carques de CiU. Un partit que sols treu pit quan s'acostes eleccions. Patètic en Pujol darrerament. Ara va d'independentista? per que n ho deia quan era president i espanyol del año?


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Wallace fletxa Barcelona
13 de juny de 2010, 15.49 h

Aquest home, el Putxi està acabat, cada setmana diu que intentarà pactar amb CiU... ara si?? ara que les enquestes donen majoria absoluta a CiU vols pactar amb ells? però no eren tan dolents? no t'estimes més el Montilla?? quina llet es fotran aquests d'ERC en les eleccions com Laporta es presenti XD


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
atlasac fletxa Vila-real
13 de juny de 2010, 11.44 h

COM UN PARTIT DE FUTBOL.-Quí vols que guanye, el D´ELLS o el NOSTRE aquesta és la qüestió, fins ara sempre, sempre, sempre has escollit que guanyen ELLS, però ara t´oferim que´t passes al NOSTRE, la vostra opció quines alegries ens han donat fins ara?...doncs si escolleixes que ho faràs a favor NOSTRE ja et sentiràs més BE desde aquest moment, SEGUR!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.