directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau contracta exconsellers de Pujol i Mas amb salaris superiors als 100.000€

El Confidencial destapa la contractació de l'alcaldessa que contradiu el codi ètic de Barcelona en Comú

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

En el seu moment el directe!cat va alertar dels 'Amors en Comú' que s'estaven produint a l'ajuntament de Barcelona. Nepotisme en estat pur, contractació de parelles i familiars per ocupar càrrecs, de confiança o no, amb un límit salarial de 2.200€. Colau, Pisarello, Janet Sanz, Raimundo Viejo (fins que va deixar l'ajuntament) i Eloi Badia conviuen amb la seva parella a la feina, ja sigui ocupant càrrecs en el consistori, com participant en les reunions dels grups municipals o exercint de consellers o regidors de districte. 

Noves incorporacions


El Confidencial destapa que l'última incorporació és l'exconseller de Medi Ambient del Tripartit, Salvador Milà (ICV), que exercirà de director de serveis de la presidència (Ada Colau) de Área Metropolitana de Barcelona (AMB). El salari és de 93.000€ anuals. 

Ricard Gomà (ICV), desaparegut de l'escena política, torna de nou com a director adjunt de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona en el qual hi participen l'AMB, l'ajuntament de Barcelona a més de la Cambra de Comerç de Barcelona. 

Vicenç Villatoro (CiU), serà el nou president del consell d'administració d'Informació i Comunicació de Barcelona, gestora de Barcelona Televisió. El qui fou diputat de Convergència i Unió i ocupà càrrecs com a director de l'Avui i Tv3, director general de Promoció Cultural de la Generalitat, director de l'Institut Ramon Llull i la Fundació Ramon Llull i director general del CCCB. 

Joan Pinyol Ribas (CiU), el nou director de Medi Ambient de l'AMB, també fou fitxat per Ada Colau pel seu coneixement sobre les aigües. Una experiència que li ha servit per amagar que fou un dels qui va treballar per a la privatització de la companyia pública Aigües Ter Llobregat (ATLL). Moviment durament criticat per ICV-EUiA al Parlament i BCN en Comú però que no ha estat motiu suficient perquè l'alcaldessa no li ofereixi la seva confiança en el càrrec i cobrar 100.000€ anuals.

Pere Macias i Felip Puig de CiU

El PSC i CiU són la màfia, fins que acabes pactant una formació de govern amb els primers i fitxes a consellers del segon. Si l'abril passat ja va sorprendre la incorporació a dit de l'exdiputat convergent Pere Macias, que formà part del govern de Jordi Pujol, per exercir de director del projecte de connexió del Trambaix amb el Trambesos. Més difícil de pair ha estat per a les files comunes que Felip Puig, exconseller d'Interior del govern d'Artur Mas, sigui el nou president de TRAM -empresa que gestiona Trambaix i Trambesos- després que la companyia, controlada un 80% per fons privats, li hagi donat el càrrec.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
JCV fletxa Santa Cristina d'Aro
3 de gener de 2017, 19.45 h

Vaja, així doncs s'està constatant que a Catalunya també existeixen les famoses "Portes giratòries".
Valga'm Déu ! Quins perfils de polítics que tenim.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
3 de gener de 2017, 19.12 h

PRINCIPIS SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES REFRENDATS PEL RECONEIXEMENT DE LA DUI DE KOSOVO PER LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE JULIOL 2010


- No hi ha cap norma en dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- En una soci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 de gener de 2017, 17.52 h

CLECE S.L. DE FLORENTINO PEREZ, NO ES VA COLAR ,EL VA CONVIDAR, NO S'ATANSA, FORMA COS AMB LA PROTÈRVIA DEL NACIONALISME ESPANYOL, ESTÀ APUNTALANT LES ESTRUCTURES ESPANYOLES DELS PODERS FÀCTICS, L'ESQUERRANISME, FALSARI. I L'OBLIT DE LES CLASSES TREBALLADORES-


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 de gener de 2017, 14.08 h


En Comú FOTEM, o el que es el mateix que dir En Comú us donem pel sac., justa la fusta. En Comú TOT PALLA, com sempre ha sigut i será.


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.