directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Millo delata a a la fiscalia la web 'governrepublica.org'

El delegat del govern espanyol creu que el nou portal pretén insistir una "ficció" que se situa "fora de la legalitat democràtica vigent"

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat que aquest divendres ha posat en coneixement de la fiscalia la web 'governrepublica.org', que ha difós Carles Puigdemont a Twitter.
© Josep Ramon Torné

Comparteix
   


Etiquetes
"Un altre despropòsit", ha assegurat Millo en roda de premsa des de Barcelona. Entén que el portal pretén "intentar mantenir viva un ficció, que a ulls de tothom no deixa de ser un esperpent, que ataca directament la imatge i la dignitat de les institucions de l'autogovern de Catalunya". "Un intent de generar una ficció d'una cosa que és inexistent però que a més es posa absolutament fora de la legalitat democràtica vigent", ha insistit en roda de premsa aquest divendres. A l'espera de les autoritats, Millo ha assegurat que "és de preveure" que com altres webs serà "desactivada".
 
En un exemple d'això hi veu la web que ha difós el cap de files de JxCAT a través de Twitter. "Avui mateix com he fet sempre he posat en coneixement de les autoritats i la fiscalia aquesta nova actuació que és de preveure que seguirà el mateix camí que les anteriors, que han estat totes desactivades", ha assegurat Millo en roda de premsa posterior a la del consell de Ministres. "Intenta mantenir una ficció que no és altra cosa que fer el ridícul, el dret a fer el ridícul existeix", ha resolt Millo. 
 
En ple debat sobre la investidura, Millo també ha insistit que és "absurd" que es pugui produir de manera telemàtica. "Una absurditat que denigra el concepte del Parlament", ha afegit el delegat del govern espanyol a Catalunya. "Si no cal ser-hi a partir d'aquí la indignitat a què se sotmet [el Parlament] és absolutament inadmissible".

Balanç del 155
 
De fet, Millo, que veu "lògic" que els serveis jurídics de la cambra en facin un informe, ha augurat que "les coses s'aniran reconduint". I que "aquesta normalitat que ha de tornar necessàriament a Catalunya -era l'objectiu de l'aplicació de les mesures [del 155]- cada dia serà més una realitat palpable per part de tothom". 
 
I en fer balanç de l'aplicació de l'article 155 a Catalunya, Millo ha assegurat que la "gestió del dia a dia" ha permès que s'hagi "reactivat l'agenda econòmica i social que la Generalitat va paralitzar durant mesos". El delegat del govern espanyol a Catalunya ha aplaudit que hagin fixat com a prioritat "les estructures de la societat, els sectors productius i els municipis" i les "estructures d'estat". "No s'han pres grans decisions polítiques, hauria estat usurpar l'autogovern" i l'objectiu del 155 és, ha afirmat Millo, "restituir-lo". 
 
"Aquesta aturada del funcionament de la Generalitat havia de ser resolta i corregida amb caràcter d'urgència, és el que ha fet el govern espanyol amb l'aplicació d'aquestes mesures, és bo que es conegui la realitat; tasques de gestió amb seny i sentit comú", ha resolt Millo. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
13 de gener de 2018, 11.09 h

Al #6 # Carles, és el teu punt de vista o és el teu cervell que no gira rodó?? Segons tú, en Puigdemont hauria de tornar sabent que va de dret a la presó i sense possibilitats de treballar per Catalunya, com li estàn fent a l'Oriol Junqueres? Et sembla que aixó és més profitós per Catalunya, fent el que volen PP+Cs+PSOE=155? Si anem així, acabaran tots a la presó que és el que volen, que ens quedem desmembrats i que perdem la majoria del Parlament. PENSA UNA MICA, NOI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
13 de gener de 2018, 09.20 h


Vergonya. A la web que dieu que ha fet Puigdemont, governrepublica.org , hi ha tres o quatre piulades d'ell, i després un piló d'altres de Trurull, de Rull i altres, PERÒ CAP NI UNA DE L'ORIOL JUNQUERES.

Què passa, Carles Puigdemont? que potser et fa por que et prengui la butaca aquell que ha demostrat ser més valent que tu, quedant-se a donar la cara?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
TABARNIA IS NOT CATALONIA fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
13 de gener de 2018, 09.05 h


A MI ME ENCANTA TABARNIA, YO ME PASARIA LA VIDA ENTERA EN LA TABARNIA.

EN LA TABARNIA DE MI PUEBLO NATAL TE PONIAN UNAS TAPITAS DE TORTILLA DE PATATAS Y TAQUITOS DE QUESO QUESO MANCHEGO MUY CURADO, DE ESE QUE JIEDE A PIES MUY SUDADOS, QUE ERA PARA CHUPARSE LOS DEDOS, PARA VARIAR DE CHUPAR SEIS O SIETE PICHAS AL DIA.. .

Y POR SI FUERA POCO, EN LA TABARNIA DE MI PUEBLO NOS ARREJUNTABAMOS TODOS LOS CHAVALES DE LA FALANGE Y GOZABAMOS CANTANDO EL CARALSOL Y YO TENIA UN CAMARADA. Y AUNQUE SIEMPRE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 de gener de 2018, 20.10 h

ES ESPERPENTIC I PATETIC, EL COMPORTAMENT DEL PP A CATALUNYA. SON ELS ULTIMS, I ES PERMETEN, GOSEN, S'ATREVEIXEN, IMPORTUNAR, QUAN AQUI NO SON RES. VAN A LA DERIVA PERQUE ESTAN DESESPERATS DAVANT EL FUTUR. NONMES ELS SALVEN ELS DESQUICIATS DE : "A POR ELLOS"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
TABARNIA IS NOT CATALONIA fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
12 de gener de 2018, 19.02 h

QUERIDOS NAZIS

TODOS LOS QUE CREIAN QUE EL ESTADO IBA A ENCOGERSE ANTE LA VALENTIA DEL SEPARATISMO ESTAN BUSCANDO UN AGUJERO DONDE METERSE Y DISPUESTOS A JURAR LA BANDERA ESPAÑOLA Y CANTAR EL HIMNO SI ES NECESARIO PARA SALVAR EL CULO.


MAS ECHA LA CULPA AL PUIGTONTON Y FORN ECHA LA CULPA A TRAPERO

JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
12 de gener de 2018, 18.30 h



Desapareix....desapareix..... QUE EM DONES BASCA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de gener de 2018, 18.29 h



Millo i si li fots mes cas al àudio del teu germà.......?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.