directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 21:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El cinema català desembarca a Berlín amb el cicle Kino.kat

Durant quatre dies l'històrica sala Babylon Mitte projectarà una desena de produccions catalanes · L'entrada és gratuïta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

L'històric cinema Babylon Mitte de Berlín acollirà des d'aquest dimarts i fins divendres el cicle de cinema català Kino.kat. Al llarg d'aquesta setmana es projectaran una desena de produccions cinematogràfiques catalanes. El primer film que s'hi podrà veure serà Petit Indi, del director Marc Recha, que participarà en un col·loqui amb el públic assistent en acabar la projecció. El cicle Kino.kat també oferirà A la deriva, Elisa K, Les dues vides d'Andrés Rabadán i el documental El perdó. L'entrada a totes les projeccions serà gratuïta.
kino.cat, cinema català, berlín
Comparteix
   


Etiquetes
El cicle té el suport de l’Institut Ramon Llull (IRL) i de Catalan Films. Està previst que la segona setmana de novembre la Delegació de la Generalitat de Catalunya portarà el cicle Kino.kat a Múnic.

Marc Recha
Nascut el 1970 a L’Hospitalet de Llobregat, Marc Recha va començar en el món del cinema als 18 anys, arran d’un viatge a París on va col·laborar amb Marcel Hanoun, director del film “Otage”. De formació autodidacta, el seu debut com a director va ser amb “El cielo sube” (1991). La segona pel·lícula que va dirigir, “L’arbre de les cireres” (1998), inicia una sèrie de films situats en ambients rurals. “Pau i el seu germà” (2000) i “Dies d’agost” (2006) el van donar a conèixer a nivell europeu. El seu darrer film, “Petit indi” (2008), tracta sobre un noi tímid i somniador que viu en el seu món particular i pateix perquè la seva mare és a la presó. A més de dirigir les seves pel·lícules, Recha n’és també el guionista.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.