directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 2 de desembre de 2009 05:00 h

Nebrera juga al 55.609 i al 63.876

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

montserrat nebrera, pp, popular
Comparteix
   


Tots els partits polítics miren de finançar-se d'una manera o altra. N'hi ha que, trucant a la porta de segons quina entitat, empresa o fundació, ja en tenen prou per a fer front a les despeses inherents a una campanya electoral. D'altres també voldrien fer-ho, però aconsegueixen uns resultats més magres. Fins i tot n'hi ha que passen un sobre just abans de cada míting. Però la majoria, fins i tot els independentistes, venen participacions de Lotería. Nacional, és clar.

També ho fa Montserrat Nebrera, que ahir va presentar un projecte polític nou que vol trencar els esquemes de la classe política actual i que integrar definitivament Catalunya amb Espanya. O, més concretament, ho fan uns imprecisos 'Amics de Montse Nebrera', que ahir venien participacions de loteria als assistents a la conferència del Majestic.

Però si el col·lectiu 'Amics de Montse Nebrera' no sembla que existeixi formalment, sí que existeix l'associació que segella la papereta i que, per tant, en certifica l'autenticitat. És l'Associació Cultural Ventis, donada d'alta al registre d'entitats de la Generalitat el 28 de febrer de l'any passat, amb seu social a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona.

La participació conté l'afirmació que Nebrera fa al seu llibre En legítima defensa: 'Creo también que podremos ir exactamente a donde nos propongamos. Yo les propongo que se vengan conmigo a otro lugar.'

Els Amics de Montse Nebrera cobren cada papereta a 5 euros i aposten per dos números, el 55.609 i el 63.876. El comprador juga 1,5 a cadascun i els dos restants van a les arques de l'associació. El dipositari és el notari Fernando de Salas, resident a Mollet del Vallès.

En tant que directe!cat n'ha adquirit una, es pot ben dir que ha contribuït activament al finançament del projecte polític nebrerista.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
arasí fletxa Castelldefels
3 de desembre de 2009, 11.05 h

Escolta, Montse,



Definitivament hi ha qui NO vol integrar-se a Espanya. No sé m'entens, oi? NO!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Valenti fletxa Calaf
2 de desembre de 2009, 09.51 h

Adelante Montse, cuenta conmigo en tú proyecto, de cambiar el esquema, de la forma de ejercer la politica, tan deteriorada a todos los niveles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan Dalmau fletxa Vallès Occidental
2 de desembre de 2009, 09.07 h

Pena de nena malcriada que fa rebequeries pensant que fa gracia... Per cert, fa anys vam fer loteria en una associació sense ànim de lucre i ens van dir que no hi pots carregar més del 20%. Continua essent vàlid aquest requisit o per ser la nebrera pot carregar el 40% ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.