directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 08:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 18 d'abril de 2016 12:08 h

El Govern constituirà la taula estratègica pel corredor mediterrani el proper 25 de maig

La trobada estarà presidida per Puigdemont i hi participaran cambres de comerç, sindicats, patronals, universitats i representants del món local

ACN València.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat aquest dilluns que el Govern constituirà la taula estratègica pel corredor mediterrani el pròxim 25 de maig. Així ho ha afirmat Rull després de reunir-se a València amb la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana, María José Salvador. Es tracta d'una taula estratègica similar a la què ja ha constituït el govern encapçalat per Ximo Puig. En la seva intervenció, Rull ha especificat que la taula catalana estarà encapçalada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i comptarà amb la participació de cambres de comerç, patronals, sindicats, universitats i representants del món local.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.