directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 11:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 13 d'abril de 2018 17:21 h

L'Ajuntament de Barcelona premia econòmicament el mitjà El Crític per un treball que va subvencionar

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

© Aleix Freixas

Comparteix
   


Quan Ada Colau va postular-se per ser alcaldessa de Barcelona la revista digital El Crític fou el mitjà escollit per ser la punta de llança d'una estratègia que buscava el desprestigi de Xavier Trias i abraçava el projecte dels comuns amb entusiasme.
 
La relació entre el mitjà i la formació política és evident, no només en el contingut sinó també, segons ha pogut saber directe!cat, amb estranys patrocinis que després són premiats pel mateix consistori per la seva funció social.
 
El Dossier Crític 'Feminisme(s)' ha representat per a la publicació uns ingressos de més de 14.000 euros en publicitat i vendes. Segons explica Crític als seus lectors, una part del seu finançament beu dels projectes. En un d'aquests documents al qual ha tingut accés el directe!cat es pot veure com la revista afirma: "Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, hem impulsat un projecte de contingut amb patrocini, la secció Feminismes".
 
En la jornada d'aquest any del Premi Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social, un dels guanyadors ha estat el Dossier Crític Feminisme(s). Que ha rebut el guardó pel "rigor periodístic i per abordar el feminisme des d'un vessant plural i diversa". Aquest premi pel 'Periodisme social' està dotat amb 8.000€.
 
A més a més, també va rebre 7.500€ de l'Ajuntament de la convocatòria per a activitats i projectes de promoció i reforç de l'economia social i solidària.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
ANTONIO LEREDE fletxa FINANCIACIÓN DE PRÉSTAMO ENTRE PARTICULARES SERIOS Y RÁPIDOS
25 d'abril de 2018, 15.03 h

FINANCIACIÓN DE PRÉSTAMO ENTRE PARTICULARES SERIOS Y RÁPIDOS

Buenos días a todos
Estoy un particular de expertos financieros en condiciones de hacerle un préstamo al importe del que tiene necesidad y con condiciones que le facilitarán la vida. Ahí tienes los ámbitos en los cuales puedo ayudarle: Financiero, Préstamo inmobiliario, Préstamo a la inversión, Préstamo automóvil, Deuda de consolidación, Margen de crédito, Segunda hipoteca, Rescate de crédito, Préstamo persona. Se le... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 d'abril de 2018, 15.02 h

Buongiorno signore e signora!!!
Avete bisogno di un finanziamento per la vostra casa, per i vostri affari, per acquisto d`automobile, per l`acquisto di moto, per la creazione delle vostre imprese, per le vostre necessità personali più di dubbio. Accordiamo crediti personali con un tasso d`interesse 3% indipendentemente dall`importo. Volete scriverli per i vostri prestiti personali io sono ai vostri servizi 24/24 ore. Per più informazione: ( antonio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mattiacci fabio fletxa Siete in difficoltà finanziarie?
18 d'abril de 2018, 20.25 h

Siete in difficoltà finanziarie? Avete bisogno di un prestito per iniziare un'impresa o di pagare le vostre fatture? Diamo prestito ad gente che ha bisogno d'aiuto. Sollecitate fin d'ora via l'e-mail..: mancini.roberto823@gmail.com


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.