directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 26 de maig de 2016 09:21 h

Almenys una dotzena de contenidors cremats a Gràcia i Nou Barris en protestes contra pel desallotjament del Banc Expropiat

L'Ajuntament de Barcelona calcula que reposar-los costarà uns 13.500 euros

ACN Barcelona.-Les protestes pel desallotjament del Banc Expropiat al barri de Gràcia s'han estès fins al Districte de Nou Barris, on han cremat deu contenidors, i les flames han afectat el frontal d'un vehicle aparcat i van provocar el trencament de vidres d'una porteria d'un comerç del carrer Alloza. L'Ajuntament de Barcelona calcula que el valor de reposició del material malmès serà d'uns 10.000 euros. En concret, van cremar cinc contenidors al mateix carrer Alloza (davant del número 21), dos al carrer Petrarca (davant del número 3) i tres al carrer Vinyar, cantonada amb el carrer Joaquim Valls. A aquests , cal sumar els dos contenidors cremats a Gràcia i els 60 bolcats, dels quals sis tenen danys estructurals. Aquí, els danys pugen a uns 3.500 euros.

Com en la nit anterior, es van retirar preventivament 60 contenidors a Gràcia, tot i que al final se'n van bolcar 60 més i dos van acabar calcinats. A més, es van fer pintades, es van trencar vidres d'entitats bancàries, d'una botiga d'esports i d'una altra de telefonia i es van cremar tres caixers. Per la seva banda, els Mossos van practicar una detenció.Els aldarulls van començar després que, a la plaça Revolució, els Mossos anunciessin que carregarien si alguns dels manifestants no deixaven els objectes contundents que duien, alguns dels quals els hi haurien llençat.El Departament d'Estat dels Estats Units recomana no acostar-se al Banc ExpropiatEl Departament d'Estat dels Estats Units va emetre aquest dimecres a la tarda dues piulades per demanar als seus compatriotes que si es trobaven a Barcelona no s'acostessin a Gràcia, en especial a la Travessera de Gràcia número 181, on fins dilluns hi havia el Banc Expropiat, pels aldarulls que s'estan produint aquesta setmana.En dues piulades, el govern nord-americà adverteix que hi ha manifestacions amb centenars de participants i que acaben amb aldarulls i que espera que aquests s'allarguin fins diumenge que ve.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.