directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 03:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 10 de gener de 2017 17:22 h

El Govern reforça el bus exprés entre Mataró i Barcelona amb 23 noves expedicions a partir del febrer

Els nous horaris permetran dotar de més capacitat la franja d'entre les 6 i les 8h cap a la capital catalana i a partir de les 14h en sentit invers

ACN Barcelona.-El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir del mes de febrer el servei del bus exprés.cat que comunica Mataró i Barcelona amb un increment de les expedicions que permetrà reforçar les hores punta d'anada a Barcelona al matí i les tornades a partir de migdia. Així, els usuaris de la línia e11 disposaran de 23 noves freqüències -11 d'anada i 12 de tornada- que se sumen a les actuals. El bus exprés.cat Mataró-Barcelona es va posar en servei el febrer de 2015 i l'últim any ha transportat més d'1,5 milions de passatgers.

Els nous horaris, que s'estan acabant de consensuar amb l'Ajuntament de Mataró, permetran dotar de més capacitat la franja horària que va de les 6 a les 8 del matí d’anada a Barcelona, on s'oferiran 5 noves expedicions. L'altra franja que quedarà reforçada serà a partir de les dues del migdia en direcció Mataró, on hi haurà 7 noves sortides. El bus exprés Barcelona-Mataró va sorgir de la reconversió de les antigues C-1 i C-2, que circulen per l'autopista C-32. Amb la posada en servei del bus ràpid no només es va incrementar l'oferta de freqüències sinó que es van canviar alguns busos per altres amb més capacitat de manera que el servei va poder oferir 1.500 places més cada dia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.