directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 17:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 2 de març de 2017 17:25 h

Bassa reitera que el Govern posarà les ''màximes dificultats'' perquè el bus 'Hazte oír' no circuli

La consellera de Treball creu que no es moment de deixar passejar aquest vehicle que suposa recular molts anys enrere en termes socials

ACN ´L'Hospitalet de Llobregat.-La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha assegurat que el Govern, amb col·laboració amb els ajuntaments, posaran les ''màximes dificultats'' perquè el bus 'Hazte oír' no circuli pels pobles de Catalunya. La consellera ha reconegut que des del Govern no es pot prohibir la circulació del vehicle però sí que es pot actuar per la via d'un expedient administratiu en base a la llei 11\/2014 de discriminació envers l'odi per obrir aquest expedient en cas que s'aturi en alguna de les localitats de Catalunya. Bassa també ha recordat que s'ha informat a la fiscalia perquè actuï per si el pas de l'autobús pot generar una reacció d'odi. La consellera també ha assegurat que ''no és el moment de passejar aquest bus'' que suposa recular molts anys enrere del que socialment s'ha aconseguit com a ciutadania.

La consellera ha fet aquestes declaracions després de la seva intervenció en la presentació d'un estudi sobre la transformació digital que la Taula del Tercer Sector ha presentat en l'estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.