directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 22:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 21 d'abril de 2017 21:02 h

Santamaría apel·la a la unitat institucional perquè Sant Jordi sigui Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

Junqueras reivindica els “valors universals” de la cultura, la llibertat i el lliure arbitri, en un acte al Caixa Fòrum que ha comptat amb la presència de Millo, Vila, Arrimadas i Collboni

ACN Barcelona.-La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha apel·lat a la unitat entre les institucions perquè la Diada de Sant Jordi sigui reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. En un acte al CaixaFòrum de Barcelona, Santamaría ha garantit el compromís del govern espanyol per a donar suport a la candidatura que impulsen la Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes. Al seu torn, el vicepresident del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha reivindicat els “valors universals” de l’amor per la cultura, a la llibertat i al lliure arbitri, “els valors de Sant Jordi que poden ser compartits per tothom i que aspirem a exportar pel món”. L’acte ha comptat amb la presència destacada del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, el conseller de Cultura, Santi Vila, la presidenta parlamentària de Cs i cap de l’oposició, Inés Arrimadas, i el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.