directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 2 de juny de 2024 14:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 2 de maig de 2017 16:33 h

Barcelona celebrarà entre el 20 i el 26 de maig la Setmana d'Arquitectura amb activitats, exposicions i pel·lícules

L'entrega del premi d'arquitectura contemporània de la UE hi posarà el colofó

ACN Barcelona.-Barcelona celebrarà entre el 20 i el 26 de maig la Setmana d'Arquitectura, amb activitats, actes diversos, exposicions i pel·lícules per tal d'apropar aquest món a la ciutadania. El palau Victòria Eugènia s'obrirà al públic per exposar les obres nominades al premi d'arquitectura contemporània de la Unió Europea, el Premi Mies van der Rohe, que es lliurarà el dia 26 durant la festa de cloenda de la setmana. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboracioó amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD. L'objectiu és que els ciutadans "valorin l'entorn físic on viuen i que hi interactuïn", ha dit el regidor d'Arquitectura, Paisatge i Patrimoni, Daniel Mòdol.

Durant set dies, l'arquitectura serà la protagonista a Barcelona. Es projectaran pel·lícules, hi haurà exposicions temporals a cinemes, teatres, mercats i biblioteques i es faran itineraris i cicles de conferències. Es comptarà amb la participació d'escoles d'arquitectura i altres entitats i institucions de la ciutat. També es convocarà un concurs de propostes d'intervenció en una paret mitgera de la ciutat. El període de recepció de propostes s'obrirà el 15 de maig i un jurat tècnic escollirà les finalistes, que s'exposaran en les proximitats del lloc del concurs perquè el veïnat pugui triar la guanyadora. També estan previstes deu intervencions en aparadors dels eixos comercials de Sant Antoni i el Born.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.