directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 23:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 10 de maig de 2017 19:04 h

Méndez de Vigo promet als rectors una rebaixa de taxes per als màsters no habilitants

El govern espanyol vol que les places de professors contractats doctors no comptin en la taxa de reposició

ACN Madrid.-El ministre d’Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, ha comunicat aquest dimecres a la tarda als rectors de les universitats de l’Estat que el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per al 2017 preveu una baixada de les matrícules universitàries per als màsters no habilitants. El ministre ho ha dit durant la reunió del Consell d’Universitats, on ha afegit que la baixa de preus permetrà reduir la diferència entre els màsters no habilitants i els habilitants. En aquests moments, els alumnes de màsters no habilitants paguen unes taxes d’entre el 40 i el 50%. Amb aquesta mesura, ha dit Méndez de Vigo, es permetrà les Comunitats Autònomes baixar la forquilla i situar-la entre el 15 i el 50%. La dels màsters habilitants és del 15-25%, igual que la dels graus.

D’altra banda, el ministre ha explicat als rectors que el govern presentarà una esmena als pressupostos per “pal·liar les restriccions patides per la Universitat” en matèria d’oferta d’ocupació pública.L’esmena té l’objectiu de fer que les places de professors contractats doctors que quedin vacants com a conseqüència d’un concurs oposició al Cos de Professors Titulars d’Universitat es puguin oferir i no consumeixin taxa de reposició.El ministre també ha recordat que el projecte de Pressupostos Generals del 2017 inclou la taxa de reposició al 100% per als docents universitaris del Cos de Catedràtics d’Universitat, del Cos de Professors Titulars d’Universitat i, per primer cop, de Professors Contractats Doctors.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.