directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 4 de setembre de 2017 00:15 h

Setmana decisiva

Els diaris d'aquest 4 de setembre de 2017 centren les portades en el que passarà aquesta setmana al Parlament i les possibles reaccions des de Madrid

ACN Barcelona.-El tret de sortida d'una setmana considerada decisiva pel que fa al procés català centra bona part de les portades dels diaris d'aquest dilluns 4 de setembre de 2017. "La setmana del xoc", titula 'Ara', mentre que 'El Punt Avui' opta, en la seva edició nacional, per "Setmana decisiva'. 'La Vanguardia' obre amb "Rajoy preveu actuar contra polítics, no institucions", mentre que 'La Razón' indica en primera plana que "Rajoy se apoyará en el TC para frenar el 1-O sin aplicar el 155". Per la seva banda, 'El Periódico' es fa ressò d'una notícia d'abast internacional: "El règim de Corea del Nord alarma el món".

'ABC' tracta en portada les investigacions sobre els possibles instigadors dels atemptats a Barcelona i Cambrils: "La policía rastrea Europa para localizar al "formador" de la célula que atentó en Cataluña".A les comarques gironines, 'El Punt Avui' destaca en portada: "El fiscal demana sis anys de presó per a l'exbatlle de Bàscara". Finalment, 'Diari de Girona' obre amb una notícia preocupant: "La intensa sequera per la falta de pluja posa en perill la temporada de bolets".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.