directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 04:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 5 d'octubre de 2017 15:50 h

El Temporada Alta manté l'aposta per l’autoria catalana i presenta 26 propostes de dramaturgs del país

El festival inclourà la setena edició del Torneig de Dramatúrgia, on el públic vota el millor text i escollirà el guanyador d’aquest any

ACN Barcelona.-La 26a edició del Temporada Alta manté l'aposta per continuar sent el motor de la dramatúrgia catalana, apostant pels creadors del país. El festival programa fins a 26 propostes d’autoria catalana amb muntatges com 'Cyrano' de Pau Miró, 'El metge de Lampedusa' d'Anna Maria Ricart o 'Àries de reservat' de Marc Rosich. El director de Temporada Alta, Salvador Sunyer ha assegurat que hi ha una gran "diversitat" del textos, on es troba des "d'escrits per ser una obra fins a dramatúrgies no teatrals". A més, el festival gironí acollirà per setena edició el Torneig de Dramatúrgia, una competició en què vuit dramaturgs, mitjançant enfrontaments eliminatoris d’un contra un, tindran 45 minuts per representar la seva obra, convèncer al públic i fer-se amb el torneig.

Suport als creadors del paísUn any més, el Temporada Alta continuarà donant suport a la dramatúrgia catalana. En aquesta edició comptarà amb 26 propostes d'autors del país. Al llarg dels seus 26 anys d'història, el festival ha produït o coproduït 152 propostes de dramatúrgia, i enguany continuarà impulsant-les. Pau Miró, Anna Maria Ricart, Marc Rosich, Toni Cabré, Ferran Joanmiquel o Julio Manrique són alguns dels dramaturgs que enguany presentaran els seus muntatges al Temporada Alta.El certamen també comptarà amb la quarta edició de Llibràlegs, un format amb què el festival dona entrada a les biblioteques promovent així textos d'altres dramaturgs com Cristina Clemente, Marilia Samper, Pere Riera i Joan Yago.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.