directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Dijous, 5 d'octubre de 2017 21:29 h

Ángel Sala: "En aquest món i en aquest país necessitem parlar i comunicar-nos a través de la cultura"

El director del Festival de Sitges dona el tret de sortida a la 50a edició, que inaugura el nou film de Guillermo del Toro

ACN Sitges.-El director del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Ángel Sala, ha assegurat aquest dijous que en aquesta cinquantena edició del certamen es parlarà de cinema i de cultura. "La cultura ens fa grans, tolerants i ens permet dialogar i parlar", ja que "en aquest món i en aquest país necessitem parlar i el diàleg i comunicar-nos a través de la cultura". Sala ha manifestat que "el cinema fantàstic és la forma de cultura més tolerant que hi ha al món". Ha fet aquestes declaracions en la gala d'inauguració del certamen que celebra 50 anys i poc abans que William Friedkin, director d'un dels grans clàssics del cinema de terror 'El Exorcista', manifestés que creu "en la pau per Catalunya" i que "l'única resposta és una solució pacífica i el diàleg". Després de les intervencions, s'ha projectat el film inaugural 'La forma del agua' del director mexicà Guillermo del Toro.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.