directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 11:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 13:22 h

El ple de Barcelona aprova el reglament de participació ciutadana que regula les multiconsultes

També dona llum verda al Pla de Drogues 2017-2020

ACN Barcelona.-El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest divendres el reglament de participació ciutadana, que regula la figura de les multiconsultes. Es planteja realitzar-ne una anual sobre qüestions de la competència del consistori. Els assumptes a votació els ha d'aprovar el ple i poden ser a iniciativa municipal o ciutadana. La primera seria al maig del 2018. Han votat a favor BComú, PSC, ERC i dos regidors de la CUP. El Grup Demòcrata, Cs i el PPC s'hi han abstingut, i el tercer integrant cupaire ha votat en contra perquè les consultes no són vinculants. També s'ha donat llum verda al Pla d'Acció sobre Drogues 2017-2020, que incorpora les addicions tecnològiques i l'ús de substàncies vinculat al sexe.

El pla sobre drogues també preveu una instrucció contra la publicitat indirecta de l'alcohol de més graduació tenint en compte que segueix sent la primera addició. Han votat a favor BComú, PSC, Grup Demòcrata, ERC, CUP i el regidor no adscrit. Cs i PP han decidit abstenir-se.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.