directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 03:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 6 d'octubre de 2017 14:53 h

El PSC convida les bases a participar en les dues manifestacions del cap de setmana per "fer de pont"

Alerta que es voldrà utilitzar la seva presència per "accentuar la dinàmica d'enfrontament"

ACN Barcelona.-El PSC ha convidat les seves bases a participar en l'acció de dissabte que reclama diàleg sota el lema 'Parlem' i en la manifestació de diumenge convocada per Societat Civil Catalana (SCC) "per fer de pont". En un comunicat intern, el secretari d'Organització del partit, Salvador Illa, explica que el partit no convoca cap de les dues accions però a través de l'escrit vol "posar en coneixement" les dues convocatòries i afegeix: "Participar-hi és ajudar per fer de pont i apropar els extrems". Illa alerta que hi haurà qui pretendrà utilitzar la presència de socialistes en aquestes convocatòries "per accentuar encara més la dinàmica d'enfrontament" i anima a que això no els faci "tirar enrere". "La vostra presència a les concentracions i manifestacions del cap de setmana és la prova inapel·lable de la fortalesa de les nostres conviccions polítiques", assegura.

El secretari d'Organització explica que les dues concentracions són "en favor del diàleg" i constata que "molts companys i companyes socialistes han fet saber que participaran de les concentracions i manifestacions en favor de l'acord". En el cas de la diumenge, el PSC no ha concretat encara qui hi assistirà del partit, a banda que qui llegirà el manifest serà l'expresident del Parlament europeu i socialista Josep Borrell.Illa explica que s'estan vivint dies "difícils" i assegura que són molts els catalans que veuen com la "irresponsabilitat" dels dos governs condueix a un "carreró sense sortida". Afegeix que els socialistes són "clau" en la resolució del conflicte i posa com a exemple que la feina del PSC ha permès "aturar la celebració d'un ple per a declarar la independència de conseqüències irreversibles". El secretari d'Organització convida les bases a mobilitzar-se a favor del diàleg assegurant "Que tothom ho tingui clar: no callaran la nostra veu". Les dues accions a les que fa referència Illa són la crida a concentrar-se amb una pancarta blanca davant dels ajuntaments aquest dissabte al migdia i la manifestació organitzada per SCC sota el lema 'Prou! Recuperem el seny'.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.