directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 10:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 12 d'octubre de 2017 20:39 h

Bassa admet que la proposta de terminis per la mediació del Govern no es va consensuar amb la CUP

La consellera explica en un missatge a Twitter que l'executiu "només va informar" dels tempos de la "suspensió" de la declaració d'independència

ACN Barcelona.-La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha admès que la proposta de terminis del Govern per a una mediació no es va consensuar amb la CUP. Així ho ha explicat la consellera en un missatge des del seu compte personal de Twitter, aquest dijous al vespre: "És veritat! No es va consensuar, només informar del termini de suspensió per la mediació". Bassa havia afirmat aquest matí que JxSí va consensuar amb la CUP un marge de "15 dies o tres setmanes" per buscar mediadors i "dialogar" abans de declarar definitivament la independència. Fonts de la CUP consultades per l'ACN aquest dijous han negat que hi hagués cap acord amb el Govern en aquesta línia, i han asseverat que la proposta de dues a tres setmanes en busca d'una mediació era només del Govern, però que no hi havia res consensuat, tal i com ha acabat confirmant Bassa. La consellera, però, manté en la seva piulada a Twitter que l'executiu sí que va exposar als anticapitalistes la proposta de "suspendre" la declaració d'independència. Al seu torn, la CUP manté que aquesta via no es va posar plantejar pas.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.