directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 10:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 13 d'octubre de 2017 12:38 h

El proper consell d'administració del Banc Sabadell se celebrarà a Alacant el 26 d'octubre

L'entitat financera va decidir traslladar-hi la seva seu social el passat 4 d'octubre per la situació política a Catalunya

ACN Barcelona.-El Banc Sabadell celebrarà el seu proper consell d'administració a Alacant el dijous 26 d'octubre, segons han confirmat a l'ACN fonts del sector. L'entitat financera va decidir traslladar-hi la seva seu social el passat 4 d'octubre per "protegir els interessos de clients, accionistes i empleats" davant la situació política a Catalunya. El consell d'administració de Banc Sabadell, format per 15 persones, es reuneix el darrer dijous de cada mes. Encara que fonts del sector expliquen que no és obligatori que celebrin aquesta trobada mensual al municipi on tenen el domicili social, la propera sí es farà a Alacant. De fet, Banc Sabadell va celebrar un consell d'administració a Londres, el passat 24 de novembre de 2016, amb motiu de la inauguració de les instal·lacions de l'entitat a la City de la capital del Regne Unit.

En canvi, les juntes d'accionistes sí s'hauran de celebrar al municipi on tinguin la seva seu social. Així doncs, de cara al 2018 la junta d'accionistes de l'entitat s'hauria de fer a Alacant. També serà així per CaixaBank que hauria de celebrar la propera junta d'accionistes, prevista per la primavera de 2018, a València.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.