directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 20 de novembre de 2017 20:10 h

Montserrat diu que la pèrdua de l'EMA és un "dels danys directes de l'independentisme"

La ministra de Sanitat acusa els dirigents independentistes de no haver "remat amb la mateixa força i direcció" que el govern espanyol

ACN Brussel·les.-La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha dit que l'eliminació de Barcelona en la lluita per acollir l'Agència Europea del Medicament és "un dels danys directes de l'independentisme a Catalunya". En declaracions a la premsa després que la capital catalana fos eliminada en la primera ronda de les votacions que se celebren a Brussel·les, Montserrat ha dit que Barcelona "era la millor candidatura tècnica". "El govern d'Espanya ha remat amb molta força i en la mateixa direcció, potser d'altres no han remat amb la mateixa força i direcció", ha dit, advertint que "la divisió i la segregació no porten enlloc" com "avui hem vist". "A ningú se li escapa que ens han preguntat per activa i per passiva pel tema de Catalunya", ha dit.

"Ara més que mai hem de treballar units", ha defensat Montserrat, que ha admès estar "trista" perquè s'ha perdut "un projecte importantíssim". "Hem perdut una gran oportunitat", ha lamentat, assegurant que "hi ha algú que no ha remat amb la mateixa força i direcció" que el govern de l'Estat. Per Montserrat, la situació podria haver estat una altra sense procés independentista. "Si tots haguéssim remat en la mateixa direcció i amb la mateixa força estic convençudíssima que Barcelona hauria arribat", ha afirmat. La ministra de Sanitat ha recordat que la capital catalana i Amsterdam, la ciutat que finalment ha resultat la guanyadora, "eren les dues grans candidatures". "Perquè no hi hem arribat?", s'ha preguntat. "Potser hi ha alguns que ens han posat entrebancs", ha afirmat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.