directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 01:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Ripollès doble fletxa Dimarts, 21 de novembre de 2017 23:00 h

La recerca del veí de Ribes de Freser de 91 anys desaparegut dilluns al vespre continua demà

Diverses dotacions de Bombers i dels Mossos d'Esquadra participen en el dispositiu

ACN Ribes de Freser.-La recerca del veí de Ribes de Freser de 91 anys desaparegut dilluns al vespre continuarà aquest dimecres, segons han informat els Bombers. Els cossos d'emergència busquen l'home des d'aquest dimarts al matí, després que desaparegués ahir al vespre quan va sortir a passejar a peu. L'avís es va produir a tres quarts de vuit del vespre i en les primeres hores la recerca es va centrar a la carretera de Queralbs i a la de Bruguera sense obtenir cap pista, segons els Bombers. Aquest matí, s'ha reprès el dispositiu, amb la participació de diverses dotacions de Mossos i Bombers. També hi ha participat el SEM en caràcter preventiu.

Segons l'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, l'home acostuma a sortir a passejar cada dia pel poble però ahir els familiars no sabien on podia haver anat. "Amb 91 anys no creiem que hagi pogut anar gaire lluny", ha afegit el batlle en declaracions a l'ACN. Prat confia que el puguin trobar sa i estalvi ben aviat. Per donar a conèixer el dispositiu de recerca als veïns i preguntar si algú el va veure ahir, l'ajuntament ho comunicarà al grup de WhatsApp que tenen per informar del dia a dia i on hi ha uns 700 veïns.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.