directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 25 de novembre de 2017 11:19 h

Espadaler afirma que es va "sentir representat" per Joan Coscubiela en el ple del 6 i el 7 de setembre

L'exconseller d'Interior diu que va nomenar Trapero perquè si l'hagués hagut de detenir ho hagués fet "amb cura i elegància"

ACN Barcelona.-El número 3 de la llista del PSC en les eleccions del 21D, Ramon Espadaler, es va "sentir representat" pel portaveu de Catalunya sí que es Pot, Joan Coscubiela, en el ple del 6 i el 7 de setembre en què es va aprovar la llei del referèndum. "No me n'amago de dir-ho ni m'anguniejo dir-ho. No el coneixia. Tant és així que vaig demanar el seu telèfon a la Dolors Camats per trucar-lo", afirma l'exmembre d'Unió Democràtica en una entrevista a 'Nació Digital'. Espadaler afegeix que en "molts moments" s'ha sentit representat pel líder socialista Miquel Iceta "perquè no va posar més llenya al foc ni va generar més crispació". D'altra banda, Espadaler explica per què quan era conseller d'Interior va nomenar Josep Lluís Trapero comissari en cap dels Mossos d'Esquadra perquè és "essencialment un policia" i perquè sabia que si l'havia de detenir "ho faria amb cura i elegància".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.