directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 03:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Bages doble fletxa Dijous, 18 de gener de 2018 10:07 h

L'alcalde del Pont de Vilomara anuncia que no serà candidat a les municipals del 2019 després de 12 anys en el càrrec

Cecilio Rodríguez (PSC) defensa la gestió feta al capdavant de l'ajuntament malgrat la crisi econòmica

ACN El Pont de Vilomara.-L'alcalde del Pont de Vilomara (Bages), Cecilio Rodríguez, ha anunciat que no tornarà a ser candidat a l'alcaldia en les properes eleccions municipals del 2019. Així doncs, el batlle abandonarà el seu càrrec al capdavant de l'ajuntament després de tres mandats. Segons ha assegurat en un comunicat, es tracta d'una decisió "meditada" que té decidida des del juny del 2014 perquè "sempre he pensat que estaria un temps limitat en aquest càrrec". Per Rodríguez, ha sigut "un honor" ser el màxim representant del seu poble, i ha defensat la tasca feta malgrat les circumstàncies en què va ser alcalde –després de la mort en un accident de trànsit del seu antecessor, Evaristo de la Torre- i d'haver estat batlle "durant uns anys molt complicats" per la crisi econòmica que ha afectat tota aquesta etapa. De moment, Rodríguez encara no té successor.

En un comunicat, Cecilio Rodríguez ha assegurat que els 12 anys en què haurà estat alcalde del Pont de Vilomara han estat marcats per la crisi econòmica. "Quan vaig assumir l'alcaldia érem el poble amb l'índex d'atur més alt de tota la comarca", ha recordat. En aquest sentit, ha dit que, després de potenciar l'àrea d'ocupació i empresa a través de diverses accions, el municipi ha passat a serè el 10è en taxa d'atur del Bages. L'alcalde també ha recordat que, malgrat la situació econòmica, l'ajuntament ha aconseguit reduir l'endeutament de l'ajuntament i "s'han multiplicat per vuit els recursos destinats a serveis socials per ajudar als veïns a superar les dificultats derivades de la crisi". A més, ha repassat alguns dels nous equipaments que s'han obert al poble durant aquest temps com el Centre de Dia, la Casa de la Cultura o el Casal de la Infància. Rodríguez assegura que continuarà treballant fins al final de la legislatura "amb la mateixa dedicació i il·lusió que ho he fet fins ara". El batlle confia que, de cara a les eleccions del 2019, la militància podrà escollir un nou lideratge del partit al municipi. "Em poso a disposició de la persona que sigui escollida pels nostres militants i, quan acabi el mandat, estaré allà on vaig començar, sent un militant de base del PSC", ha afegit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.