directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 20 de gener de 2018 18:44 h

La Paeria rescindirà la concessió del Mercat del Pla i el tornarà a licitar

Fa deu mesos que l'empresa tenia un advertiment per presentar una nova proposta d'activitat, segons l'Ajuntament

ACN Lleida.-L'Ajuntament de Lleida ha informat aquest dissabte que dilluns tindrà l'informe jurídic per rescindir la concessió del Mercat del Pla després que el març de l'any passat tanqués l'outlet de roba que acollia el recinte modernista. Així ho ha indicat el tinent d'alcalde Rafael Peris, qui ha afegit que la Paeria també està treballant en la redacció del nou plec de condicions que permetrà tornar-lo a licitar perquè una altra empresa se'n posi al capdavant. Segons fonts municipals, fa deu mesos que l'empresa JamStores tenia un advertiment de la Paeria per presentar una nova proposta d'activitat, que determinés el nou model a implantar en aquest espai.

Peris ha explicat que després de diverses reunions tècniques, al mes de novembre l’Ajuntament va avisar la firma que si no presentava aquesta proposta d'activitat que complís el plec de condicions establert, el consistori recuperaria la concessió del Mercat del Pla. Dilluns es tindrà l'informe per anul·lar el contracte vigent i es redactarà un nou plec per tornar a treure a concurs la seva activitat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.