directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 21:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Bages doble fletxa Dilluns, 29 de gener de 2018 13:45 h

El meteoròleg Francesc Mauri moderarà el 'judici' sobre l'ús de l'aigua de la Festa de la Llum de Manresa

120 alumnes de l'Institut Lluís de Peguera participaran al litigi, que tindrà lloc el 19 de febrer al Teatre Conservatori de Manresa

ACN Manresa.-La Festa de la Llum, una de les més emblemàtiques de Manresa, tindrà enguany com a principal novetat la celebració d'un 'judici' simulat en què 120 alumnes de l'Institut Lluís de Peguera debatran sobre l'ús de l'aigua. El meteoròleg de TV3 Francesc Mauri serà el moderador de la cita, que tindrà lloc el dia 19 de febrer, a les sis de la tarda, al Teatre Conservatori de Manresa. Els alumnes es distribuiran en quatre grups i cadascun d'ells presentarà una demanda en representació d'una empresa subministradora, l'administració pública, la ciutadania i un grup ecologista. Finalment, la jutge degana de Manresa emetrà una sentència en funció de qui hagi defensat millor la seva posició. Aquest serà l'acte estrella d'un programa que, enguany, compta amb el Col·legi d'Advocats de Manresa com a administrador de la Festa. El seu degà, Abel Pié, ha explicat que l'objectiu de la proposta és "mostrar com la funció de la justícia és ajudar als ciutadans i, per tant, està molt lluny del que veiem ara amb una 'macro justícia' que pren decisions difícils d'entendre".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.