directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 13 de febrer de 2018 21:52 h

L’Ajuntament de Barcelona aprova fer una auditoria interna a Turisme de Barcelona

La CUP proposa aquest control una setmana després que sortís a la llum un informe d'intervenció de l'Ajuntament que destapava despeses injustificades

ACN Barcelona.-El govern municipal de Barcelona ha aprovat encarregar una auditoria interna al consorci Turisme de Barcelona, en una proposta de la CUP aprovada a la Comissió d'Economia i Hisenda. La regidora de la CUP, Eulàlia Reguant, ha denunciat opacitat en l'organisme i ha aprofitat per remarcar que "la transparència no ha de servir només per a denunciar actes il·legals sinó també perquè la ciutadania participi" en la gestió del consorci. El govern municipal s'ha mostrat favorable a l'auditoria però el regidor de Turisme, Agustí Colom, ha avisat que "ningú ha dit que estiguem en contra del consorci". De tota manera, Colom s'ha mostrat ferm amb les irregularitats i ha sentenciat que l'informe "diu que hi havia normes i que no es complien". És per això que ara cal "analitzar" què ha passat. Aquesta proposta de la CUP arriba després que la setmana passada sortís a la llum un informe d'intervenció de l'Ajuntament de Barcelona que destapava despeses injustificades.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.