directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 14 de febrer de 2018 21:08 h

Veïns del Raval demanen en un 'narcotour' més implicació de Colau contra les ocupacions de pisos per droga

L'associació Roig-Picalquers-Robador impulsa recorreguts amb representants polítics i periodistes per mostrar sobre el terreny els carrers i immobles del barri on la realitat és més crua

ACN Barcelona.-Els veïns del Raval de Barcelona han mostrat aquest dimecres la seva "lluita constant i diària" contra els narcopisos al barri, en un 'narcotour' que ha portat més d'una cinquantena de periodistes per aquells carrers i escales on la realitat del tràfic i consum de drogues és més crua. "Volem visualitzar aquest problema des de l'òptica dels veïns. No és el mateix veure-la des d'un despatx que trepitjant el terreny", ha manifestat Carlos, portaveu de l'associació de veïns Roig-Picalquers-Robador (RPR). En les darreres setmanes representants de les formacions polítiques a la ciutat també han conegut la situació dels narcopisos en recorreguts similars, però els veïns lamenten que l'executiu de Colau encara no els ha respost per "venir a tocar territori amb nosaltres". Per això diuen que se senten "ignorats" i consideren que l'actuació del govern municipal i del districte és "insuficient". "Creiem que es pot fer molt més", reclamen.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.