directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 21:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Dimecres, 14 de març de 2018 13:39 h

Millo confirma que Defensa recorrerà la decisió de prohibir l'Exèrcit a l'Expojove però demana a Madrenas que "rectifiqui"

El delegat del Govern espanyol ha acusat l'alcaldessa d'inventar-se "un codi Madrenas" per impedir que hi siguin presents

ACN Roses.-El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha anunciat que el Ministeri de Defensa adoptarà "totes les accions legals" que calgui davant la decisió de Fira de Girona de prohibir la presència de l'Exèrcit a l'Expojove d'enguany per incomplir la normativa. Millo ha acusat l'alcaldessa "d'inventar-se un codi Madrenas" per impedir que tinguin estand i ha recordat que els efectius militars estan "obligats" a dur l'uniforme en actes de servei. Malgrat això, ha demanat als responsables del Patronat que "reflexionin" i "rectifiquin" perquè considera que aquesta situació afecta als gironins. "L'Exèrcit és una sortida professional com qualsevol altra i l'any passat dels 6.000 visitants, uns 1.300 es van interessar per aquesta opció", ha dit. En aquest sentit, Millo ha demanat que es facin enrere i que aixequin una sanció que "només posa de manifest el seu sectarisme i la fòbia a aquest cos".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.