directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 21:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 18 de març de 2018 14:00 h

Manuel Valls sobre Catalunya: "El projecte separatista ha fracassat"

L'exprimer ministre francès, que ha assistit a la manifestació de Societat Civil Catalana a Barcelona, reivindica Espanya com a "soci imprescindible de la UE"

ACN Barcelona.-Manuel Valls, exprimer ministre de França durant la presidència del socialista Françoise Hollande, considera que "el projecte separatista ha fracassat" i que el procés no pot recórrer al suport dels estats membres i les institucions de la Unió Europea. "No hi ha ni mediació ni suport possible", ha dit contundent poc abans del tret de sortida de la manifestació 'Ara més que mai, seny', convocada per Societat Civil Catalana (SCC) aquest diumenge al migdia. Valls, nascut a Barcelona, alerta sobre que "canviar les fronteres d'Europa és guerra" i ha recordat la delicada situació de la UE amb el Brèxit, el resultat de les eleccions ciutadans, els conflictes amb Rússia o l'auge dels populismes. Per això, no veu viable un suport a l'independentisme català, tot i que confia que "el diàleg polític pugui permetre una solució" en l'encaix de Catalunya a l'estat espanyol, el qual considera "soci imprescindible".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.