directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 03:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 11 d'abril de 2018 13:44 h

Barcelona instal·larà una vintena de figures de gossos per promoure l'adopció d'animals de companyia

La campanya es posarà en marxa aquesta primavera i se'n col·locaran dos a cada districte

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona posarà en marxa aquesta primavera una campanya de sensibilització per promoure l’adopció dels animals de companyia perduts o abandonats. La campanya consistirà en situar una vintena de figures arreu de la ciutat, dues estàtues per cada districte, com a símbol d’un gos abandonat en espera de ser adoptat. Segons l’Ajuntament de Barcelona, les estàtues corresponen a gossos reals que actualment es troben al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) a l’espera de ser acollits en una nova llar.

Encara que l'abandonament d'animals de companyia a Barcelona segueix sent elevat, les adopcions es van consolidant com una de les opcions preferents a l'hora d’adquirir un animal de companyia. És per aquest motiu que el govern municipal recorda la responsabilitat que cal per tenir animals de companyia, ja que cada any es troben al carrer uns dos mil gats i gossos perduts o abandonats. Segons dades oficials, durant el 2017 el CAACB va atendre 1.400 animals abandonats (760 gossos i 660 gats) dels quals es van adoptar 745 gossos i 516 respectivament. Per fomentar l'adopció, un codi QR situat en una placa identificadora de les estàtues dels gossos, donarà l'opció a les persones interessades d'obtenir més informació sobre els gossos o altres animals així com també demanar cita prèvia al CAACB per poder adoptar un animal de companyia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.