directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 01:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 20 d'abril de 2018 20:09 h

Treball recorda al PSC que si vol informació sobre la Renda Garantida l'ha de demanar a través del Parlament

Subratlla que altres grups han seguit el camí adequat i que totes les consultes seran contestades

ACN Barcelona.-El Departament de Treball ha recordat al grup parlamentari del PSC-Units que si vol informació sobre la Renda Garantida de Ciutadania (RGC) l'ha de demanar a través del Parlament. Fonts del departament surten així al pas de les crítiques que els ha fet la formació, que ha demanat empara al Parlament perquè, segons diu, la Generalitat els "oculta" les dades. Les mateixes fonts recorden que en aquests moments no hi ha Govern, per la qual cosa, les peticions d'informació directes no poden prosperar. En canvi, afirmen, en escenaris com aquest la fórmula correcta per demanar informació és a través del model 320 del Parlament, que estipula les preguntes als departaments de la Generalitat.

En aquest sentit, les mateixes fonts afirmen que altres grups parlamentaris han seguit aquesta via i les consultes els seran contestades. Fins a dia d'avui, indiquen, no s'ha rebut cap consulta de PSC-Units.En contraposició a això, el diputat socialista Raúl Moreno ha explicat aquest divendres que fa mesos que van demanar al departament informació sobre la implantació de l'RGC i "fins al moment el silenci ha estat absolut". Ha afegit que això comporta que el departament s'estigui "saltant el dret dels diputats i diputades a rebre informació veraç sobre una llei aprovada per totes les forces polítiques del Parlament fruit d'una ILP". A més de demanar la informació pels canals parlamentaris també han sol·licitat l'actuació del Síndic de Greuges, sense rebre encara resposta, i finalment han optat per sol·licitar l'empara de Torrent.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.