directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 21 d'abril de 2018 17:56 h

Petits i grans gaudeixen al Poble Espanyol d'una edició més del Minimúsica, el festival més familiar

Desenes d'activitats per a totes les edats han complementat l'oferta musical encapçalada per artistes com Brodas Bros, La iaia o The Pinker Tones

ACN Barcelona.-El Poble Espanyol de Barcelona s'ha omplert aquest dissabte de gom a gom per acollir una edició més del Minimúsica, el festival per a tota la família que permet acostar la música als més petits des d'un punt de vista lúdic. Durant tota la jornada, pels diferents escenaris del certamen han passat artistes com Brodas Bros, The Pinker Tones, Joan Colomo & La Radiofórmula, Enric Montefusco, La iaia o Marion Harper, entre d'altres. A més, els nens i nenes assistents han pogut descobrir l'univers musical a través de múltiples activitats com ara un taller per construir una guitarra de cartró, fer música amb catifes sonores gegants o experimentar amb instruments de tota mena. En general, els assistents destaquen que el festival és una bona oportunitat d'acostar els més petits a la música en directe i de fer una activitat divertida en família.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.