directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 21:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 21 d'abril de 2018 19:09 h

El País Valencià recorda Guillem Agulló amb motiu del 25 d'abril amb una manifestació que reivindica 'un país obert'

Milers de ciutadans surten al carrer en una mobilització que finalitza amb la inauguració del passeig dedicat al jove independentista assassinat fa 25 anys per la ultradreta

ACN València .-Milers de ciutadans han sortit al carrer aquest dissabte en la tradicional manifestació del 25 d'abril, diada oficiosa i reivindicativa del nacionalisme valencià que commemora la pèrdua dels Furs a la Batalla d'Almansa de 1707. Enguany, amb el lema 'País Valencià, país obert' la manifestació organitzada per Acció Cultural del País Valencià té com a punt final la inauguració del Passeig Guillem Agulló al Jardí de Vivers de València. El record al jove independentista i antifeixista assassinat fa 25 anys per la ultradreta ha reunit en la capçalera de la manifestació a les entitats que varen impulsar fa dos anys una iniciativa perquè l'Ajuntament de València li dediqués un carrer.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.