directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 19:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 27 d'abril de 2018 07:24 h

BBVA obté un benefici net de 1.340 milions d'euros el primer trimestre, el 12% més que fa un any

El grup bancari presidit per Francisco González destaca que és el millor resultat trimestral de l'entitat en els últims tres anys

ACN Madrid.-El grup BBVA va obtenir un resultat atribuït de 1.340 milions d'euros el primer trimestre, cosa que suposa una millora de l'11,8% en relació amb el benefici del mateix període de l'any passat, el 22,3% més en termes constants, sense tenir en compte l'impacte de les divises. L'entitat destaca que es tracta del millor resultat obtingut en un trimestre en els últims tres anys. El creixement del benefici en taxes interanual s'ha donat en totes les divisions geogràfiques del banc. Altres factors que han ajudat a aconseguir els bons resultats s'expliquen per la millora dels ingressos, la contenció de les despeses d'explotació i les menors dotacions destinades a sanejament i provisions, afirma l'entitat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.