directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 20:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 27 d'abril de 2018 22:57 h

Mor una dona de 38 anys i sis persones més queden ferides en l'incendi d'un edifici al Raval

Els bombers han decidit desallotjar tot l'edifici després de comprovar que la instal·lació elèctrica, les canonades i l'ascensor han quedat danyats

ACN Barcelona.-Una persona ha mort i sis més han quedat ferides lleus per inhalació de fum en un incendi d'un edifici al barri del Raval, segons han indicat fonts de l'Ajuntament de Barcelona. L'incendi s'ha declarat a dos quarts de vuit del vespre en un immoble situat al número 16 de la Plaça del Pedró. Concretament, el foc, que ja està apagat des de tres quarts de nou, s'ha iniciat al pis 2n, 2a i s'han propagat fins al 3r, 3a. La víctima ha estat localitzada amb símptomes d'asfíxia per inhalació de fum al forat d'escala a la sisena planta de l'edifici. Dos dels ferits han estat atesos pel SEM al mateix lloc dels fets i els altres quatre han estat traslladats en centres hospitalaris.

(En aquesta actualització s'ha afegit l'edat de la víctima i que els bombers han decidit desallotjar tot l'edifici)Un cop extingit l'incendi i després de fer la valoració tècnica de les afectacions de l'incendi, els Bombers de Barcelona han decidit desallotjar tot l'edifici -de set plantes amb quatre pisos per planta- ja que la instal·lació elèctrica, així com les canonades, i l'ascensor han quedat danyats. Per aquest motiu, el servei del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) ha allotjat trenta veïns afectats per l'incendi. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de Barcelona, diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d'Esquadra.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.