directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 12:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 16 de maig de 2018 19:49 h

Desmantellades dues plantacions de marihuana al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs

Es van comissar 777 plantes i tota la infraestructura per al seu cultiu

ACN Sant Adrià de Besòs.-Els Mossos d'Esquadra van desmantellar dilluns dues plantacions de marihuana a dos habitatges del barri de la Mina a Sant Adrià de Besòs. La investigació es va iniciar quan els agents van tenir coneixement per diverses vies de la possibilitat que en aquests pisos s'hi cultivés l'estupefaent. Els dos pisos eren del mateix bloc i, segons la policia, estaven connectats de manera fraudulenta, precària i perillosa a la xarxa d'electricitat, fet que suposava un risc greu per a la finca. Arran d'aquests indicis, i prèvia autorització judicial, els agents van fer una entrada i escorcoll el dilluns als dos pisos simultàniament. Es van intervenir 550 i 227 plantes respectivament per un valor total aproximat en el mercat de 150.000 euros. A més, es van inhabilitar les dues infraestructures per al cultiu, llums, ventiladors, cablejat, sistema de regadiu, termòstats, aparells d'aire condicionat o filtres inhibidors d'olor, entre d'altres.

La intervenció va permetre detenir dos dels autors i identificar una tercera persona que ha estat denunciada. Se'ls investiga per dos delictes contra la salut pública en el vessant de tràfic de drogues i per delicte de defraudació de fluid elèctric. Tots tres vivien a l'interior dels immobles on es cultivava la marihuana.Els detinguts han passat aquest dimarts a disposició del Jutjat de Guàrdia de Badalona, que n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.