directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 06:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 19 de maig de 2018 13:25 h

Podem vol confeccionar candidatures "amb altres forces del canvi" en les eleccions municipals

El Consell Ciutadà convida els cercles territorials a promoure confluències per fer llistes "obertes i guanyadores"

ACN Barcelona.-Podem vol confeccionar candidatures "amb altres forces del canvi" en les eleccions municipals de 2019 i així evitar la competició electoral que es va produir en alguns municipis en els darrers comicis. El Consell Ciutadà de Podem Catalunya ha aprovat per unanimitat, aquest divendres, convidar als cercles territorials a participar en els grups promotors per bastir unes candidatures "obertes i guanyadores". El document apel·la a unes candidatures realitzades de forma "col·lectiva amb altres forces del canvi", alhora de "reconeixibles", amb una marca que les homogeneïtzi.

El text comença a plantejar el rumb que el partit prendrà en els comicis, els primers en les quals el partit es presentarà. Amb aquesta decisió el partit vol evitar la competició electoral entre forces del canvi que sí que es va produir en alguns municipis als anteriors comicis de 2015. La reunió del Consell Ciutadà de Catalunya també va servir per aprovar l'organigrama intern del Consell Ciutadà de Catalunya amb les seves diferents secretaries i àrees.La reunió del Consell Ciutadà de Catalunya també va servir per aprovar l'organigrama intern del Consell Ciutadà de Catalunya amb les seves diferents secretaries i àrees.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.