directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 12:47 h

Puig i Comín afirmen que dimitiran si no poden exercir el seu càrrec des de Bèlgica

La consellera Serret preveu que el Tribunal Suprem dictarà una nova euroordre per extradir-los

ACN Barcelona.-Els designats consellers de Salut i de Cultura, Toni Comín i Lluís Puig, estan disposats disposats a dimitir si no poden exercir de manera efectiva el seu càrrec. "Crec que tots nosaltres seríem els primers a dimitir si, després d'una setmana, veiéssim que no podem complir", ha assenyalat Puig en una entrevista conjunta amb Comín i Serret a Bèlgica en el programa 'Preguntes Freqüents' de TV3, emès dissabte al vespre. Tanmateix, Comín reclama la restitució dels consellers cessats pels 155 com a eina per "lluitar contra la repressió". També considera, però, que el nou Govern no pot romandre en la "desobediència sistemàtica". A més, demana "valentia" al nou executiu per aconseguir recuperar totes les lleis de caràcter social tombades pel Tribunal Constitucional.

Lluís Puig també s'ha referit en els impediments perquè es materialitzin els nomenaments, i ha defensat que "la llei de Govern en això és molt clara", ha dit. Permet que es puguin nomenar consellers encara que no siguin al territori", afirma.Per la seva banda, l'exconsellera d'Agricultura, Meritxell Serret, no descarta que el Tribunal Suprem emeti una nova euroordre per extradir-los des de Bèlgica, ja que l'Estat manté totes les acusacions que pesen sobre ells.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.