directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 06:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 15:06 h

Òmnium demana una resposta "democràtica, unitària i transversal" al bloqueig del Govern de Quim Torra

Afirmen que mantenir el 155 demostra la "poca qualitat democràtica" de l'Estat i suposa la "vulneració de drets fonamentals"

ACN Barcelona.-Òmnium Cultural demana una "resposta democràtica unitària i transversal" al bloqueig del nou Govern de Quim Torra per part del govern espanyol. En un comunicat, Òmnium denuncia l'"actitud de menyspreu" de l'executiu espanyol i dels principals partits d'àmbit estatal, que "demostren una nul·la voluntat de trobar solucions dialogades per a Catalunya". També lamenten que des de l'Estat es vulgui "imposar el president" de la Generalitat i "els consellers nomenats que han de formar part del nou Govern", i que l'única resposta davant la "legítima negativa a acceptar aquest tutelatge" sigui mantenir l'article 155.

Òmnium considera que mantenir vigent l'article 155 suposa una "nova demostració de la poca qualitat democràtica" de l'Estat i la "vulneració sistemàtica de drets fonamentals".Davant aquests situació demanen la "unitat de les forces democràtiques i sobiranistes i les entitats civils per seguir avançant amb l’objectiu de construir un sol poble just i lliure".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.