directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 21:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 20:28 h

Nuet considera que la decisió de Rajoy de mantenir el 155 és un "error gravíssim" i exigeix "diàleg" al Govern i l'Estat

El coordinador d'EUiA considera que la mesura contribuirà a perllongar la situació de crisi i tornarà a confrontar l'executiu català amb l'espanyol

ACN Sant Vicenç dels Horts.-El coordinador d'EUiA, Joan Josep Nuet, considera que la decisió del president de l'Estat, Mariano Rajoy, de mantenir el 155 en vigor "és un error gravíssim que només servirà per perllongar la situació de crisi que es viu a Catalunya". Nuet ho ha dit en un acte d'homenatge a Oriol Junqueras que s'ha celebrat a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). En aquest entorn també ha dit que la mesura tornarà a confrontar l'executiu català amb l'espanyol. "No pot ser que els erros que està cometent Torra siguin alimentats per altres errors comesos per Rajoy", ha lamentat Nuet que ha demanat al president "un govern efectiu a Catalunya amb consellers que realment puguin desenvolupar aquesta tasca".

Joan Josep Nuet ha reconegut que el Govern de Quim Torra "és legal" però ha advertit que tindrà "moltes dificultats per ser efectiu". Considera que el nou executiu "envia missatges d'incertesa". Amb tot ha dit que la reacció de Rajoy "és equivocadíssima". Per tot plegat ha valorat que "les dues parts segueixen parapetades amb el seu punt de vista sense diàleg ni solucions efectives". Nuet ha demanat als dos presidents que arribin a un acord sobre com s'ha de governar Catalunya tenint en compte el resultat de les eleccions del 21 de desembre de 2017.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.